onsdag 12 april 2017

Sista dagen och bästa kvällen i Rădăuţi!

Upp igen, hyfsat tidigt för att tillsammans med Dan och Alex besöka tisdagens marknad för lokalproducerade produkter.

Vi handlade fisk, grönsaker och kött inför eftermiddagens BBQ och drygt två timmar senare ringde jag och väckte min kära fru Åsa för att göra sig klar för att komma ut så vi kunde plocka upp henne, så...


Brunch på Restaurant DOI VOIEVOZI!

... med Åsa med i bilen och Alex avsläppt vid Tibi och Gabi i butiken så åkte vi ut till Dan's tomt.

Dan's tomt är så gott som helt beredd för att påbörja bygget av hans hus... vilket kommer att bli ett i sitt slag! Tomten är 3 000 - 4 000 m² och dagens göromål innebar avlägsnande av sten, så...
... vi intog varsin individuellt stadig alkoholhaltig dryck och började rensa markytan på sten ner till storleken av en hasselnöt.Ca. 300-400 kg hann vi med att plocka innan Alex & Tibi dök upp och arbetet mer eller mindre avslutades för att förbereda den lilla planerade BBQ.

Men! Alex fick signaler från Rădăuţi att det var regn på ingång, vilket fick oss att avvakta en stund och slutligen besluta att ställa in och bege oss till BB-team's garage.


Alex & Tibi åkte mot garaget och så även jag, Åsa och Dan - med en liten avstickare till Dans granne för att där mottaga presenter(!) i form av Pálinka & Honung från bin som producerat helt utan tillsats av socker.


Redan år 2015 lärde vi känna medlemmarna i BB-Team och gästade deras garage och var av den anledningen mycket glada över att få tillfället att komma tillbaka till garaget!
Josef Ekhamras foto.

Oj oj oj! Vilken kväll det blev!
Åsa kastade visserligen in handduken något tidigare än de flesta av oss andra, men ändå!


Fantastisk kväll i garaget!


Med levande musik och allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar