onsdag 12 april 2017

Uppe innan tuppen!

Avskedskalaset i garaget som levererade till 110% av mat, dryck, underhållning och berättelser ur livet avslutades strax innan kl. 01 - då jag ursäktade mig och förklarade att jag behövde åtminstone två timmars sömn innan avfärd mot Brașov.

- Och du Tibi ska ju upp och arbeta imorgon också, sa jag för att få lite medhåll i avslutet.

10 minuter senare var det mesta ihopplockat och garagedörrarna stängdes och förseglades.

Precis som jag sa, efter att ha kommit tillbaka till lägenheten, duschat, borstat tänderna, lagt mig bredvid frugan och somnat på direkten (detta är en sak i sig, men faktum är att oavsett alkoholintag eller inte och nästan oavsett tid på dygnet och nästan oavsett efter hur många eller få timmar igång så somnar jag vanligtvis ca. 3-5 sekunder efter att ha lagt huvudet på kudden och slutit ögonen - vilket kan tyckas praktiskt i många avseenden, men väldigt opraktiskt kan jag säga när frugan vill ligga och prata en stund innan insomning...) så vaknade vi båda upp två timmar senare, kl. 03:27.

- Det är väl lika bra vi åker va, sa jag till frugan - varpå hon instämde och vi klev upp och försökte till en början smyga lite försiktigt för att inte väcka Dan... men han vaknade och vi kramade varandra farväl och på återseende.

Nio timmar senare parkerade vi bilen utanför Michelangelo Medical Concept där vi kommit överens med kirurgen om ett återbesök för att kontrollera att allt var sin ordning med tandben och implantat - vilket det var.

Klockan hann bli ca. 16 innan vi kom fram till București och Casa romaniasca där vi la oss på sängen och tog en välbehövlig vila på en knapp timme, innan vi gick upp igen och in till restaurangen - jätte mysig. Personalen iakttog oss och skrattade när vi serverades maten och började fotografera.
Josef Ekhamras foto.
- Gör de inte så i hela världen?!

Sedan drog vi ut på med bilen igen och körde runt lite i utkanten av stan och gick i några affärer, ända tills klockan var strax efter 22 då vi fyllde bilen med bensin och återvände.

Nu är klockan snart 23 och vi ska sova några timmar innan det är dags att gå upp igen.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar